02-12-08

Dichtbij Brugge te bezoeken

Dichtbij Brugge

Dichtbij Brugge kan men verschillende andere steden gaan bezoeken. Zo kan het een heel goed idee zijn om bijvoorbeeld eens een nachtje op hotel in Damme te gaan, in hotel de Speye. Het pittoreske dorpje Damme ligt ongeveer een 3 km van Brugge af langs het Kanaal Brugge - Sluis.

Ook de kuststeden liggen heel dichtbij Brugge. Knokke is de meest exclusieve badstad van allemaal, dit merk je ook aan het prijskaartje dat aan de hotels in Knokke vasthangt. Eén van de laatst gerenoveerde hotels is het Golfhotel Zoute in Knokke. Dit is een hotel volledig vernieuwd in Flamand stijl en zeker een leuke plaats om de nacht door te brengen. Indien men liever opteert voor een hotel in Oostende, de drukste badstad aan de Belgische kust kan men best verblijven in hotel de Hofkamers wat echt charme biedt. Ook Blankenberge is op slechts een half uurtje van Brugge gelegen. De hotels in Blankenberge doen zeker niet onder voor de hotels in Knokke of de hotels in Oostende juist qua prijs zitten die een heel stuk lager. Het tophotel in Blankenberge is zonder twijfel het hotel Beach Palace op de zeedijk van Blankenberge.

Bezoek vanuit Brugge ook de havenstad en diamantstad Antwerpen. Een bezoekje aan deze stad is zeker de moeite waard.

Luxe hotels in Antwerpen

Wie droomt er niet om eens een heerlijk weekendje verwent te worden in een prachtig luxe hotel in Antwerpen. Deze stad is meer dan anderen geschikt om eens even uit te blazen. De enorme shoppingmogelijkheden, De antwerpse Zoo, het Diamandkwartier, etc. maken van Antwerpen een perfecte bestemming kortbij. Er zijn een aantal prachtige luxe hotels in Antwerpen maar men heerlijk kan overnachten om uw weekendje na een drukke werkweek perfect te maken.

00:16 Gepost door citytripbrugge in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: brugge, knokke, blankenberge, oostende, kust, damme |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.